Ga terug
–+ servings

Toast met burrata en gegrilde perzik

Nog geen reviews
Deze toast is de perfecte combinatie van zoet en hartig, heerlijk als lichte lunch tijdens warme zomerdagen.
Gang: Lunch
Keuken: Italiaans
Voorbereidingstijd:5 minuten
Bereidingstijd:5 minuten
Totale tijd:10 minuten
Hoeveelheid: 2 sneetjes

Ingrediënten

  • 2 sneetjes dikke sneetjes brood , bijvoorbeeld zuurdesem
  • 1 perzik
  • 1 theelepel honing
  • 150 gram burrata
  • 2 eetlepels verse groene pesto
  • 3 blaadjes verse basilicum
  • 1 theelepel olijfolie extra vierge
  • 1 theelepel nigellazaad
  • zout en peper

Handig om te hebben

Heb je dit recept als eens gemaakt?Laat weten hoe je het vond door een review te schrijven!

Instructies

  • Grill de boterhammen in de pan tot deze krokant zijn.
  • Ontpit de perzik en snijd deze in dunne plakken. Doe deze na de toast in de warme grillpan, voeg na een paar minuten de honing toe. Grill aan beide kanten totdat de perzik streepjes krijgt.
  • Prak de burrata in een bakje met een vork, voeg de olijfolie toe en wat zout en peper. Snijd de verse basilicum in dunne reepjes.
  • Bouw de toast op: smeer de burrata op de boterham en smeer hier een laag verse groene pesto op. Beleg met de gegrilde perzik, verse basilicum, zout en peper en nigellazaad.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @groen_fatsoen of tag #groenfatsoen!