- 150 gram oesterzwammen
- 2 naanbroden
- 1/2 chilipeper
- 125 gram diepvries mango
- 1 sjalot
- bosje koriander
- 1 theelepel masala kruiden
- 1 limoen
- 1 eetlepel azijn
- 150 gram wortel julliene
- 200 gram fijngesneden spitskool
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 2 bosui
- 2 eetlepels yoghurt
- 1 eetlepel mayonaise
- 1 theelepel grove mosterd
- zout en peper
- ingemaakte rode ui
Maak een dressing van de yoghurt, mayonaise, azijn en mosterd. Roer hier de wortel en spitskool doorheen. Snijd de bosui en koriander fijn en roer door elkaar.
Ontdooi de mangostukjes in de magnetron. Hak in kleine stukjes samen met de chilipeper en sjalot. Breng op smaak met zout, knoflookpoeder, het sap van een limoen en verse koriander.
Trek de oesterzwammen uit elkaar. Doe een beetje olijfolie in de pan en bak hierin de oesterzwammen samen met de massala kruiden tot deze zacht zijn.
Verwarm de naanbroden in een grillpan. Zorg dat ze niet te krokant worden zodat je ze goed kan vouwen. Beleg de broden met de koolsalade, mangosalsa en oesterzwammen. Garneer nog met wat extra koriander en ingemaakte rode ui.
Calorieën: 510kcal | Koolhydraten: 50g | Eiwit: 9g