Ga terug
+ servings
mais tortilla's met vegetarische vissticks

Mais tortilla's met vegetarische vissticks en pittige koolsla

Nog geen reviews
Op zoek naar een originele en snelle maaltijd? Deze mais tortilla’s met vegetarische vissticks en pittige koolsla zijn een feestje op je bord!
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Mexicaans
Voorbereidingstijd:5 minuten
Bereidingstijd:5 minuten
Rusttijd:4 uur
Totale tijd:10 minuten
Hoeveelheid: 4 personen

Ingrediënten

  • 12 vegetarische vissticks Iglo
  • 8 mais tortilla's
  • 400 gram spitskool
  • 150 gram peen julienne
  • 1 limoen
  • bosje verse koriander
  • 1 eetlepel sojasaus
  • 1 eetlepel Griekse yoghurt
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 125 gram feta
  • sriracha
  • ingemaakte rode ui
  • pompoenpitten
  • zwart sesamzaad
  • 1 theelepel chilivlokken
  • zout en peper
Heb je dit recept als eens gemaakt?Laat weten hoe je het vond door een review te schrijven!

Instructies

  • Maak de koolsla door de sojasaus, sap van een limoen, chilivlokken, mayonaise en Griekse yoghurt met elkaar te mengen tot een dressing. Voeg vervolgens de spitskool en peen doe. Meng goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Hak wat verse koriander en doe ook door de koolsla. Maak de koolsla het liefst 4 uur van tevoren zodat de smaken goed kunnen intrekken en de groenten wat zachter worden. Geen tijd? Geen probleem, dan is de koolsla ook super lekker.
  • Bak de vegetarische vissticks in een koekenpan goudbruin en verwarm de tortilla's.
  • Maak de tortilla's op met de koolsla, vissticks, verkruimelde feta, pompoenpitten, sriracha, ingemaakte rode ui, verse koriander en sesamzaadjes.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @groen_fatsoen of tag #groenfatsoen!