- 200 gram palmkool
- 500 gram gnocchi
- 2 puntpaprika's
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 250 gram cherrytomaat
- 250 milliliter slagroom
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 3 takjes verse basilicum
- zout en peper
- parmezaanse kaas
Warm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verdeel de gnocchi en besprenkel met een beetje olijfolie. Bak in de oven voor ongeveer 20 minuten, totdat de gnocchi goudbruin en krokant is.
Snijd ondertussen de ui, knoflook, paprika, cherrytomaat en palmkool. Verhit wat olie in een pan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de paprika's toe en bak mee op hoog vuur zodat de paprika goed zacht wordt. Voeg vervolgens de tomatenpuree en cherrytomaatjes toe. Bak kort mee en voeg dan de palmkool toe, laat goed slinken. Blus af met de slagroom en laat goed pruttelen. Breng op smaak met zout en peper.
Snijd de basilicum fijn. Dien de krokante gnocchi op en serveer met de saus, garneer met basilicum en parmezaanse kaas.
Calorieën: 600kcal | Koolhydraten: 80g | Eiwit: 15g