Snijd de ui, knoflook en peper fijn. Snijd de aubergine in blokjes en laat de kikkererwten uitlekken.
Warm de oven in de tussentijd op en bak de naan volgens de verpakking. Voeg wat olie toe aan de pan en bak hierin de ui en peper. Voeg de aubergine toe samen met wat zout. Bak totdat de aubergine wat glazig begint te zien en zacht wordt, voeg dan de knoflook toe.
Voeg de currypasta samen met de garam masala en tomatenpuree toe aan de pan en bak 1 á 2 minuten mee zodat de smaken loskomen. Schenk de kokosmelk erbij en laat op zacht vuur pruttelen. Voeg de spinazie handje voor handje toe totdat alles is geslonken.
Serveer de curry in een diep bord met de naan en eventueel wat yoghurt om de curry wat milder te maken. Eet smakelijk!
Calorieën: 730kcal | Koolhydraten: 65g | Eiwit: 20g