Ga terug
+ servings

Vega vistaco's met mango en avocadomayo

Nog geen reviews
Ontdek dit recept voor vegetarische vistaco’s met mango, koolmix en romige avocadomayo. Makkelijk, fris en perfect als zomers comfort food!
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Mexicaans
Voorbereidingstijd:5 minuten
Bereidingstijd:20 minuten
Totale tijd:25 minuten
Hoeveelheid: 2 personen

Ingrediënten

  • 1 pak vegetarische vissticks ca. 8 stuks
  • 150 gram koolmix
  • 200 gram diepvries mango ontdooid
  • 1 avocado
  • 4 kleine wraps
  • 2 eetlepels yoghurt
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 2 limoenen
  • 1 stengel bosui
  • 1 theelepel chilivlokken
  • 1 eetlepel azijn
  • verse koriander
  • sriracha mayo
Heb je dit recept als eens gemaakt?Laat weten hoe je het vond door een review te schrijven!

Instructies

  • Bereid de vissticks volgens de verpakking, bij voorkeur in de oven of airfryer zodat ze lekker krokant worden.
  • Maak ondertussen de avocadomayo: prak de avocado en meng met 2 eetlepels mayonaise, het sap van 1 limoen, zout en peper. Zet even in de koelkast.
  • Meng de koolmix met 2 eetlepels yoghurt, 1 eetlepel mayonaise, azijn, chilivlokken, een snuf zout en het sap van een limoen. Snijd de mango in kleine blokjes en snijd de bosui in dunne ringetjes. Voeg toe aan de kom en meng alles goed door, laat even intrekken.
  • Verwarm de wraps kort in een droge koekenpan of in de oven.
  • Smeer de wraps in met een royale lepel avocadomayo, verdeel er wat van de kool-mangomix over. Breek de vissticks in grove stukken en verdeel over de taco's, maak af met sriracha mayo en verse koriander.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @groen_fatsoen of tag #groenfatsoen!