Snijd de sjalot, knoflook, paddenstoelen, oesterzwammen, courgette en verse kruiden die bij de paddenstoelenmix zitten.
Verhit een klontje roomboter en wat extra vierge olijfolie in een pan en fruit de sjalot en knoflook glazig. Voeg de paddenstoelenmix, verse kruiden, oesterzwammen en courgette toe. Bak tot ze goudbruin zijn en voeg zout en peper toe.
Maak de bouillon klaar door 1 liter water te koken en hierin de bouillonblokjes te laten oplossen.
Roer de droge orzo door het groentemengsel en bak kort mee. Schenk de champignonbouillon erbij en laat de orzo de vloeistof opnemen op laag vuur. Roer regelmatig door.
Als alle bouillon is opgenomen voeg je de slagroom toe, samen met de salie, venkelzaad en nootmuskaat. Roer goed door en laat zachtjes inkoken tot de orzo gaar en romig is. Breng het geheel op smaak met zout en peper.
Bak de vega biefstuk in een aparte pan met roomboter volgens de aanwijzingen op de verpakking. Besprenkel met zout en peper, snijd in plakjes en houd warm.
Roer de parmezaanse kaas door de orzo en serveer met de vega biefstuk erop. Garneer met extra parmezaan en eventueel met extra verse kruiden.