- 150 gram pasta
- 1 bosje radijs
- 1 citroen biologisch
- 250 gram peultjes
- 0,5 komkommer
- 1 bol burrata
- 125 gram creme fraiche
- 4 takjes verse dille
- bosje basilicum
- 2 eetlepels groene pesto
- 30 gram Italiaanse pittenmix
- zout en peper
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing in gezouten water. Giet af, spoel af met koud water en laat afkoelen.
Bak ondertussen de peultjes in een beetje olijfolie en zout op hoog vuur tot ze een beetje kleur krijgen.
Maak de radijs schoon en snijd in dunne plakken. Haal de zaadlijst uit de komkommer en snijd in halve maantjes. Hak de dille en basilicum fijn. Maak een dressing van de pesto, creme fraiche, sap en rasp van een citroen, zout en peper.
Doe de pasta in een schaal en roer hier de dressing doorheen. Voeg de komkommer, peultjes, radijs en fijngehakte kruiden aan toe. Garneer met de burrata en pittenmix.
Calorieën: 670kcal | Koolhydraten: 70g | Eiwit: 19g