- 150 gram orzo
- 2 stuks Griekse rondo Garden Gourmet
- 125 gram cherrytomaatjes
- 1 bosje verse dille
- 2 takjes verse munt
- 100 gram gemarineerde groene olijven
- 1 rode ui
- 0,5 komkommer
- 150 gram feta
- 3 gekookte rode bieten
- 30 gram salade pittenmix
- 1 citroen
- 1 theelepel grove mosterd
- 2 eetlepels extra vierge olijfolie
- 1 eetlepel azijn
- 1 blokje groentebouillon
Kook de orzo met een blokje groentebouillon volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen.
Snijd ondertussen de rode ui, komkommer, tomaatjes, olijven, bieten en feta in kleine stukjes. Hak ook meteen de dille en munt fijn.
Klop een vinaigrette van olijfolie, citroensap, azijn, mosterd en wat zout en peper.
Bak de Griekse rondo's goudbruin in een koekenpan met wat olie.
Meng de orzo met de dressing en voeg de cherrytomaatjes, komkommer, rode ui, olijven, bieten, munt en dille toe. Schep de feta en de pittenmix erdoorheen en garneer met extra dille en citroenrasp. Dien de salade op samen met de Griekse rondo.
Calorieën: 869kcal | Koolhydraten: 66g | Eiwit: 32g